Vrouwendag met WK Thee

Dinsdag 7 maart 2017 is Internationale Vrouwendag Venlo (the night before) georganiseerd in het stadhuis. Een dag met een gevarieerd programma.

Zo is dit de bijeenkomst waar het officieuze WK THEE zal plaatsvinden. Een leuke activiteit waarbij kennis gemaakt kan worden met thee in vele culturen.

Op deze bijeenkomst zal verder de uitreiking van de bokaal met het bijbehorend collier voor Venloos Voorname Vrouw 2017 plaatsvinden. Ineke Hendrickx, Venloos Voorname Vrouw van 2016, zal de uitreiking doen naar Venloos Voorname Vrouw 2017 Paula Nelissen.

Voeding zal het thema zijn van deze viering van Vrouwendag: voeding. Dit thema zal worden besproken door een forum met Dieuwertje Crasborn (onze oogst), Geert Benders (Beej Benders) en Marie Jose Dittrich (Voedselbank Venlo).

Kijk voor meer informatie op de website www.venlovrouwen.nl

Datum: Dinsdag 7 maart
Waar: Stadhuis Venlo
Aanvang: 19.30 uur (deuren open vanaf 19.00 uur)
Entree: Gratis

De Venlo Vrouwen hebben zich voor het programma op 7 maart laten inspireren door het thema voeding: BLENDEREN. Voedsel en voeding voor lichaam en geest, wat voedt ons, wie voedt ons?

Naast het officieuze WK THEE, prachtige live muziek, een trailer van een speciale film door het Filmhuis Venlo en de presentatie van de Venlo Burger, zal er een performance zijn van Lana Nasser: ‘Vrouwen en Culturele Voeding’.